The Blacksheeps

Norsk-samisk finalehåp

The Blacksheeps er et band vi garantert kommer til å høre masse om i årene som kommer. Dette er et norsk-samisk band som til tross for sin unge alder allerede har skapt overskrifter. Du husker dem kanskje fra Melodi Grand Prix junior der de fremførte sangen Edwin, eller den noe tidligere hiten «Oro jaska beana», en norsk-samisk sang som vant MGP Nordic i Danmark i 2008. The Blacksheeps har vært med på en god del sangkonkurranser, og klart seg meget godt – dommerne var i ekstase under flere av fremføringene. Den norsk-samiske rockegruppa har en fantastisk fremtid foran seg, så lenge de klarer å holde seg sammen.

Nesten MGP-vinner

the-blacksheepsThe Blacksheeps var også med på Melodi Grand Prix i 2011, og der de kom seg helt frem til finalen. Der ble de dog dessverre slått av Stella Mwangi og hennes sang «Haba Haba». Mange hadde satset pengene sine på The Blacksheeps, men Stella klarte å holde seg noe mer fokusert i finalen – dermed er det bare å gratulere. The Blacksheeps gir dog ikke opp, og nå har Agnete Johnsen nettopp vunnet Melodi Grand Prix! Ja, den samme Agnete Johnsen som var med på å starte The Blacksheeps. Nå er hun vårt håp for Eurovision, og mange mener at hun faktisk kan ta seieren hjem til Norge. Bruk infosiden http://casinoer.co/ for å finne frem til det beste stedet online med odds på Eurovision, så kan du mangedoble pengene dine ved å satse på Agnetes talent. Melodi Grand Prix og Eurovision er de fremste sangkonkurransene her i Europa, MGP på lokalt nivå og Eurovision om man tenker internasjonalt.

Turbulent for The Blacksheeps

The Blacksheeps splittet dessverre opp noen år tilbake, noe som ofte skjer med populære band som er på vei oppover. Det er veldig turbulent for tiden om man ser på de opprinnelige medlemmene – Agnete og Emelie kastet nemlig ut de to andre medlemmene fra bandet, og erstattet dem med to gutter. Dette har gjort bandet noe mer harmonisk med tanke på scenen, men det store spørsmålet er om de klarer å holde seg samlet i tiden som kommer.